dinHMS - KURS FOR DEG

Vi har en av bransjens beste kurskataloger og har flere samarbeidspartnere for å kunne tilby våre kunder bransjeledende kurs innenfor HMS faget, Vi tilbyr kurs innenfor 3 hovedforgreninger; SIKKERHET, SYKEFRAVÆR OG  FØRSTEHJELP – ADMINISTRASJON OG LEDELSE  – BEDRIFTSINTERNE, BRANSJESPESIFIKKE OG SKREDDERSYDDE KURS

LAST NED KURSKATALOG

HVORFOR VELGE VÅRE KURS?

«Lær fra de beste, våre spesialister har lang erfaring og har i over 20 år samlet informasjon og utviklet kurs i dialog med våre kunder. Denne kompetansen gjør at de sier vi er i særstilling når det kommer til løsninger, tilgjengelighet og kvalitet på våre kurs. Bli en ekspert du også!»

Anne Haarberg kursansvarlig grunnopplæring arbeidsmiljø, fysioterapaut og rådgiver dinHMS 

KURS FOR DEG!

«Vår hovedspesialitet er skreddersydde HMS- Kurs, i tillegg har vi de tradisjonelle «standardkursene» med tilhørende e- læring. Nytt av året er at vi tilbyr mulighet for kurs via hjemmekontor fra vår nye satsning gjennom microsoft teams.»

 

Jostein Blikås Daglig leder dinHMS

HVORDAN FUNGERER VÅRE KURS?

Vi har valgt å utnytte digitale hjelpemiddel for på best mulig kunne bistå deg i gjennomføring av kurs hos oss, måten vi løser dette på er å gjøre kurs tilgjengelig online og gjøre det mulig å gjennomføre deler av kursene i eget tempo. Etter endt gjennomgang får du kursbevis og får tilgang til vår facebook gruppe iforhold til ditt gitte emne, slik at du kan få faglig påfyll, informasjon om beste praksis og kompetansedeling. På den måten sørger vi for kontinuerlig læring og utvikling.

DETALJERT OVERSIKT HMS-KURS

HER ER VÅR KURSKALENDER OG VÅR KURSPORTEFØLJE

Du kan melde deg på ved å klikke direkte på kurset. Har du spørsmål må du gjerne ringe vårt sentralbord eller send oss en epost. Alle våre kurs kan arrangeres bedriftsinternt og vil tilbyr også spesialtilpassede kurs og kursopplegg.

 

Trykk PÅ BILDET for link til mer informasjon om kurset det gjelder.

BESTILL KURS

HMS – ADMINISTRASJON OG LEDELSE

Grunnkurs Arbeidsmiljø

40 timers HMS- Kurs for ledere verneombud og ansatte

2- dagers kurs med tilhørende e- læring

HMS KURS FOR LEDERE

Spesialisert viderutviklingskurs for ledere. Bygger videre på grunnkurs HMS- Arbeidsmiljø

1 DAG

HSE-COURSE FOR MANAGERS – ENGLISH

Special adaptation for the Norwegian HSE- regulations in English – Extended for managers

1 DAY

Hvordan reagerer du som leder og dine medarbeider når uhellet først er ute? Vi har utviklet kurs som hjelper deg å håndtere hendelser når du «står i vinden».

Renate I Samuelsen Klinikkoordinator dinHMS

FØRSTEHJELP, SIKKERHET OG SYKEFRAVÆR

HMS – DEN GODE MEDARBEIDER-SAMTALEN

Lær å tilrettelegge til god dialog som skaper tillit for utvikling

SYKEFRAVÆRSARBEID I PRAKSIS

Hvordan du kan Jobbe med rutiner for å forhindre Sykefravær i det daglige

KOMMUNIKASJON OG KONFLIKTHÅNDTERING

Lær om konfliktløsning og kommunikasjon i praksis

HMS KURS – AKAN

Arbeidslivets kompetansesenter for rus- og avhengighetsproblematikk

HMS- FØRSTEHJELPSKURS

Lær førstehjelp og utveksle erfaringer med andre

KURS ONLINE HMS SYSTEM – KUBA

Hvordan bruke Kuba på en praktisk og effektiv måte i din organisasjon.

Bedriftsinterne, bransjespesifikke og skreddersydde kurs

En av våre spesialiteter er kurs hvor våre spesialister i samråd med deg som kunde skreddersyr kurs for deg og din organisasjon. dette kan gjelde bransjer som har spesielle HMS krav og organisasjoner store og små som har behov for løsning som er spesial tilpasset de gitte behov. 

MATTRYGGHET - IK-MAT OG HACCP - 6 TIMER

Vi skreddersyr og har bedriftsinterne kurs for Olje og gass, HORECA markedet mm. Ta kontakt for hvordan vi kan designe kurs for deg

MATSIKKERHET - IK-MAT OG HACCP - 3 TIMER

Vi har omfattende erfaring med kurs i IK-MAT og HACCP med fra 3 til 6 timers varighet avhengig av forkunnskaper og detaljnivå.

Grunnkurs arbeidsmiljø for HORECA bransjen

Våre ansatte har spesialskompetanse på Horeca og vi tilpasser våre kurs for AMU, Verneombud og ledere til denne bransjen på våre spesialkurs for Horeca. 

LEDELSE – Tjenende lederskap

«Det handler ikke om hva folk gjør galt men hva de gjør rett»

Ken Blanchard –  Verdensledende forsker og grunder av Blanchard ledertrening

BLANCHARD LEDERTRENING

Blanchard er et av verdens ledende produkter innenfor Ledelse vi er stolte over å kunne tilby denne tjenesten til våre kunder. Blanchard har gjennom flere tiår gjort forskning i praksis og utarbeidet enkle verktøy som kan bistå lederen i sitt daglige arbeid.

KURSKATALOG

ØK DIN KOMPETANSE – BYGG NYE NETTVERK – FÅ BEDRE INNSIKT I DITT FAGOMRÅDE – BLI EN BEDRE LEDER

I Samarbeid med Utvikling.org har vi utviklet en av landets beste kursprogram for HMS. For full oversikt over våre kurs og tilbud se vår kurskatalog.

ARSANA SAMARBEIDSPARTNER

Arsana er en ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana er en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring. Arsana er godkjent av Arbeidstilsynet som tilbyder av bedriftshelsetjeneste.

Bedriftshelse1 SAMARBEIDSPARTNER

Bedriftshelse1 er leverandør av bedriftshelsetjenester i Sogn og Fjordane, Hardanger/Voss og Sunnmøre. Bedriftshelse1 har 30 års erfaring, er lokalt forankret og har 60 kompetente medarbeidere. Vi jobber hver dag med store deler av det offentlige og private næringslivet for å sikre at mål blir nådd og at det skapes trivsel på arbeidsplassen.

UTVIKLING.ORG SAMARBEIDSPARTNER

Utvikling.org har i over 10 år samlet Norges beste formidlere innen HMS og ledelse. Vår forretningsidé var å lage et bedre 40 timers kurs for verneombud og AMU. Ingen i Norge har hatt flere deltakere gjennom åpne Hms-kurs enn oss de siste 10 år. 

Medco dinHMS SAMARBEIDSPARTNER

Medco dinHMS har i snart 30 år vært en ledende aktør innen bedriftshelsetjeneste i Rogaland. Med kunder innen alle yrkesgrupper har de spesialisert seg på olje/offshore og relaterte bransjer, og leverer tjenester langs hele «oljekysten».

BLANCHARD NORGE SAMARBEIDSPARTNER

VERDENSLEDENDE LEDERUTVIKLINGSPROGRAM

KUBA - SAMARBEIDSPARTNER

NORGES BESTE DIGITALE HMS SYSTEM?

Markedets mest moderne og fleksible system for HMS arbeid.