OM OSS

Dette er dinHMS Gruppen
Noen av landets største bedriftshelsetjenester har gått sammen og dannet dinHMS Gruppen, som bistår i bedriftenes forebyggende arbeid for å redusere skader og sykefravær samt fremme trivsel på arbeidsplassen. Vi har unik kompetanse med mange praktiske verktøy og onlineløsninger som forenkler og effektiviserer ditt målrettede HMS-arbeid.
BESTILL RÅDGIVNING

Hvorfor velge oss

Vi er en samarbeidspartner som bistår ledere, mellomledere og medarbeidere i arbeidsrelaterte spørsmål og kompetanseheving innen HMS. Våre kunder opplever at vi har kunnskap, service, engasjement, teknologi og vilje til å dele.

 

 

dinHMS har hovedkontor i Oslo. med et stort nettverk av omreisende HMS-rådgivere. Vi betjener kunder over hele landet, fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. dinHMS bistår i bedriftenes forebyggende arbeid med å redusere fravær samt fremme trivsel på arbeidsplassen.

 

 

Arsana er den ledende bedrifts-helsetjenesten i Hordaland med kontor i Bergen. Staben består av 20 spesialister som dekker alle områder innenHMS og forebyggende helse. Arsana har et høyt servicenivå med kort responstid, og har kunder fra alle bransjer.

 

 

Bedriftshelse1 er leverandør av bedriftshelsetjenester i Sogn og Fjordane, Hardanger/Voss og Sunnmøre. Bedriftshelse1 har 30 års erfaring, er lokalt forankret og har 60 kompetente medarbeidere. Vi jobber hver dag med store deler av det offentlige og private næringslivet for å sikre at mål blir nådd og at det skapes trivsel på arbeidsplassen.

 

 

Vi i INVENI er opptatt av at du og din bedrift får rask hjelp med det du trenger hjelp til. Enten det er snakk om svar på noe du som leder lurer på vedrørende forskrifter og regelverk, hjelp til deg som ansatt som plages med fysisk eller psykisk sykdom eller at dere som arbeidsplass kunne hatt behov for et kurs!

 

 

Lund BHT er en sentral aktør innen bedriftshelsetjeneste i Agder og kjennetegnes av fleksibilitet, god tilgjengelighet, høy kvalitet og fornøyde kunder. Deres HMS – Spesialister holder til på Kjølta, og betjener kunder i alle bransjer.

 

 

Medco dinHMS har i snart 30 år vært en ledende aktør innen bedriftshelsetjeneste i Rogaland. Med kunder innen alle yrkesgrupper har de spesialisert seg på olje/offshore og relaterte bransjer, og leverer tjenester langs hele «oljekysten».

dinHMS as har hovedkontoret i Oslo med avdelingskontorer flere plasser i Norge. Sammen med de nye eierne har vi følgende geografiske lokalisering:

Arsana (Hordaland), Bedriftshelse1 (Sogn & Fjorande og Møre & Romsdal, Voss og Hardanger), Follo BHT (Akershus og Østfold), Medco/Lund (Rogaland og Agder) samt at vi i dinHMS er reisende og betjener kunder over hele landet.

dinHMS styrker dermed sin posisjon som leverandør av landsdekkende bedriftshelsetjeneste. Gjennom vårt nettverk vil vi like entusiastisk levere tjenester og kompetanse til våre kunder.

Her er et utvalg av de bransjer vi er representert i:

 

 • private, kommunale og statlige bedrifter
 • hoteller, restauranter, kantine og catering med mer
 • produksjon og teknologibedrifter
  • onshore og offshore
 • fasility services
 • matprodusenter
 • bygg og anlegg
 • transport
 • renovasjon
 • bemanning og utleie av personal
 • tjenesteytende bedrifter som frisør, renhold osv
Samarbeidende bedriftshelse- tjenester
BRA! er en ny tjeneste i arbeid og inkluderingsbedriften Astero. Vi er lokalt forankret, og er i hovedsak kommunalt og fylkeskommunalt eid. BRA! bedriftstjenester benytter seg av kompetansen til alle Astero sine veiledere, og har 7 medarbeidere som er spesielt tilknyttet vår bedriftshelsetjeneste. Selskapet er bygget på samfunnsverdier, og alle våre tjenester kommer samfunnet til gode.

BRA! bidrar til et bærekraftig næringsliv ved å styrke de ansatte og sørge for et BRA! arbeidsmiljø.

Agenda HMS er et resultat av fusjonen mellom to tunge aktører i Midt-Norge; Innherred HMS og Bedriftshelsetjenesten Trondheim. Vi står stødig i markedet, med historie tilbake til 1967, og gjennomfører sammenslåingen for å samle Trøndelags største og ledende fagmiljø i en organisasjon. I Agenda HMS arbeider nærmere 30 fagpersoner med spisskompetanse innen HMS, bedriftshelsetjeneste (BHT) og HR-tjenester. Agenda HMS er Trøndelags største bedriftshelsetjeneste med kontorer i Verdal, Trondheim, Steinkjer og ved Norske Skog Skogn. Vi er også tilknyttet nettverk, som gjør at vi kan levere landsdekkende bedriftshelsetjenester.

UNIVI Bedriftshelsetjeneste er en moderne, fremadrettet virksomhet som hovedsakelig betjener bedrifter i Lofoten og Vesterålen, men som også har oppdragsgivere flere steder rundt i Nord-Norge. Vi har kontor på Leknes i Lofoten og på Sortland i Vesterålen, men store deler av det aktive arbeidet foregår ute hos kundene.

En bedriftshelsetjeneste har en fri og uavhengig rolle, og skal bistå så vel arbeidsgiver som arbeidstaker på en nøytral og balansert måte, med utgangspunkt i gjeldende lov- og regelverk.

Vårt mål er å levere HMS-tjenester på et høyt faglig nivå i tett samarbeid med de virksomhetene som velger å benytte UNIVI som samarbeidspartner i sitt HMS-arbeid.

.

dinHMS - i nærheten av deg

VI ER LANDSDEKKENDE, OG STØTTER BEDRIFTER I ALLE STØRRELSER, ER VI DE MEST TILGJENGELIGE I NORGE?

LANDSDEKKENDE BETJENTE KONTOR

VI REISER OG FORETAR HELSEUNDERSØKELSER OVER HELE LANDET

Kunder i Norge

Våre ansatte

Vi har over 200 medarbeidere over vårt langstrakte land, ta kontakt med vårt Hovedkontor for tjenester nær deg!
BROSJYRE
Jostein Blikås

Jostein Blikås

Daglig Leder

Jostein@dinhms.no

990 97 635

Hovedkontor Oslo

Renate I. Samuelsen

Renate I. Samuelsen

Klinikkoordinator Barcodelegene dinHMS

renate@dinhms.no

986 19 619

Hovedkontor Oslo

 

Trine Golten

Trine Golten

Kontor og Regnskapsmedarbeider

trine@dinhms.no

922 86 722

Hovedkontor Oslo

Magrethe Otnem

Magrethe Otnem

HMS - Rådgiver

Alexander Skari

Alexander Skari

Bedriftsfysioterapeut og HMS - Rådgiver

Anne Haarberg

Anne Haarberg

HMS - Rådgiver og Fysioterapeut

anneh@dinhms.no

922 64 245

Hovedkontor Oslo

Anne Marthe Myhre

Anne Marthe Myhre

Bedriftsfysioterapeut og HMS Rådgiver

anne@dinhms.no

986 84 042

Hovedkontor Oslo

Ingrid Stølen

Ingrid Stølen

HMS - Rådgiver og Yrkeshygieniker

ingrid@dinhms.no

986 56 558

Hovedkontor Oslo

Steffen Roth

Steffen Roth

Bedriftsoverlege

steffen@dinhms.no

222 112 00

Hovedkontor Oslo

Kamila Wesolowska

Kamila Wesolowska

Bedriftslege

Hovedkontor Oslo

Malin Bratli Ingjer

Malin Bratli Ingjer

Bedriftsfysioterapeut og HMS - Rådgiver

malin@dinhms.no

905 64 785

Hovedkontor Oslo

Pål Lillebø

Pål Lillebø

Ledertrener

pal@dinhms.no

913 47 334

Hovedkontor Oslo

VÅR KJERNEHISTORIE

VÅR VISJON, VÅRE VERDIER OG VÅR MISJON
Vi er oss selv og ønsker å sette våre medarbeidere i fokus, derfor får du det du ser, du får ikke bare autentiske kontakt personer, men en personlig rådgiver som er din kontakt person for både kurs og tjenester hos oss. -dinHMS – VI GIR NORGE BEDRE ARBEIDSHELSE
KONTAKT OSS

ENGASJERT

Våre ansatte som de fleste har arbeidet i selskapet i en årrekke, er ekstremt engasjerte og dedikerte til sine kunder. Alle kunder av dinHMS får en fast Hms-rådgiver som blir kjent med selskapet og hvordan man ønsker bistand over tid.

FAGLIG

Dette gjør de ved å være faglig oppdatert i tillegg til bakgrunnen som ofte er en bachelor i helse- eller hotell-og restaurantfag toppet med en mastergrad innen hr/Hms/ledelse og så har alle våre ansatte Stami sin videreutdanning for Bht personell.

 

MÅLRETTET

Våre ansatte jobber målrettet for at du som kunde skal få bistand fra oss til å nå dine mål, det være seg redusert eller fortsatt lavt sykefravær, godt Hms arbeid, ingen pålegg etter tilsyn fra offentlige myndigheter og smilefjes fra Mattilsynet for å nevne noen eksempler.

PÅLITELIG

Sist men ikke minst er vi pålitelige. Man kan stole på oss. Våre ansatte kommer når de sier de skal komme og gjør det de sier de skal gjøre. Ikke minst til avtalt pris. En selvfølge mener vi.

SAMARBEIDSPARTNERE

Vi har Inngått samarbeid med flere spesialiserte fagmiljøer, for at du og din organisasjon skal få tilgang til den nyeste og mest relevante kompetansen innen fagområdet HMS
KONTAKT OSS

ARSANA SAMARBEIDSPARTNER

Arsana er en ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana er en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring. Arsana er godkjent av Arbeidstilsynet som tilbyder av bedriftshelsetjeneste.

Bedriftshelse1 SAMARBEIDSPARTNER

Bedriftshelse1 er leverandør av bedriftshelsetjenester i Sogn og Fjordane, Hardanger/Voss og Sunnmøre. Bedriftshelse1 har 30 års erfaring, er lokalt forankret og har 60 kompetente medarbeidere. Vi jobber hver dag med store deler av det offentlige og private næringslivet for å sikre at mål blir nådd og at det skapes trivsel på arbeidsplassen.

UTVIKLING.ORG SAMARBEIDSPARTNER

Utvikling.org har i over 10 år samlet Norges beste formidlere innen HMS og ledelse. Vår forretningsidé var å lage et bedre 40 timers kurs for verneombud og AMU. Ingen i Norge har hatt flere deltakere gjennom åpne Hms-kurs enn oss de siste 10 år. 

Medco dinHMS SAMARBEIDSPARTNER

Medco dinHMS har i snart 30 år vært en ledende aktør innen bedriftshelsetjeneste i Rogaland. Med kunder innen alle yrkesgrupper har de spesialisert seg på olje/offshore og relaterte bransjer, og leverer tjenester langs hele «oljekysten».

BLANCHARD NORGE SAMARBEIDSPARTNER

VERDENSLEDENDE LEDERUTVIKLINGSPROGRAM

KUBA - SAMARBEIDSPARTNER

NORGES BESTE DIGITALE HMS SYSTEM?

Markedets mest moderne og fleksible system for HMS arbeid.