Helse og livsstil
Project Description

Kursansvarlig: 
Sven Tore Grimstad er bedriftslege i dinHMS Sven Tore Grimstad, som er spesialist i psykiatri og arbeidsmedisin. Han har bred erfaring fra arbeid med psykisk helse i arbeidslivet, og bistår ledere og ansatte til å finne gode løsninger i arbeidsdagen. 

Målgruppe: 
Ledere om ønsker å ivareta ansatte med psykiske plager på en god måte samtidig som man ivaretar bedriftens behov til kvalitet og effektivitet. 

Målsetting:
Alle kan rammes av psykiske helseplager. Mange ledere føler seg usikre i møtet med ansatte som har psykiske plager. Hvordan være en god leder, hvordan snakke med den ansatte, hvordan legge til trette arbeidet for å skape et inkluderende arbeidsmiljø?

Varighet:
6 timer

Innhold:
Man lærer om:

  • Personlighetstrekk og sårbarhet i arbeidslivet
  • De vanligste psykiske lidelsene
  • Hvordan gjennomføre en samtale med ansatte som har psykiske plager
  • Utveksler erfaringer med andre ledere
  • Får gruppeoppgaver om forebygging og håndtering

Kurset gjennomføres ved forelesning, diskusjon og spørsmål i plenum.

Sted:
Se kurskalender for oversikt

Påmelding:
Påmelding gjøres direkte i kurskalenderen eller trykk på lenken "Påmelding for kurs gjøres her". Du booker da kurset online for inntil 3 deltakere og vil motta bekreftelse på epost. Vi tar forbehold om endringer av dato.

Påmelding er bindende. Det tas forbehold om minimum 10 påmeldte kursdeltakere ved åpne kurs. Vi fakturerer kursavgift med forfall 7 dager før avholdt kurs.

Ta kontakt for å avtale bedriftsinterne kurs.